Ontwikkelen@avans

print

Coach Stefan van Teeffelen

Teamcoach Avans Hogeschool

Stefan van Teeffelen is sinds 1999 werkzaam bij Avans Hogeschool. Vooral en met name bij de Academie voor Sociale Studies in 's-Hertogenbosch en deels bij het Avans Ondernemerscentrum.

Hij heeft zich de afgelopen 10 jaar verdiept in, gebogen over en beziggehouden met het thema zelforganisatie, op verschillende niveaus. Als opleidingscoördinator, MT-lid maar vooral in de rol van docent mocht hij bijdragen aan het verder ontwikkelen van onze organisatie.

Hij heeft cursussen en leergangen gevolgd bij de ST-Groep, maar vooral in de praktijk samen met collega’s veel geleerd bij het vorm en inhoud geven aan dit concept.

Vraagstukken/specialismen

De afgelopen jaren heeft hij op diverse plekken binnen Avans zijn kennis, maar vooral zijn ervaringen mogen delen. Dit is wat hij leuk vindt om te doen. Hij heeft koffie mogen drinken bij directies en mogen aanschuiven bij MT’s, docententeams en vakbonden. Ook heeft hij kunnen sparren met docenten, studenten en coördinatoren.

Hij kan adviseren, meedenken en doen als het gaat om het ontwerpen en inrichten van de  organisatie. Een rol spelen in het begeleiden van de verandering. Of heel praktisch ervaringen delen in teams. Ook heeft hij een 45 minuten durend verhaal op de plank liggen waarin hij nut, noodzaak, do’s, don'ts, serieuze en hilarische voorbeelden theorie en praktijk met elkaar verbindt.

Snelle vragen, trage vragen of even sparren: hij komt graag op de koffie.

Referenties

  • Tonnie Huijbers, ASB
  • Gabrielle Leij, ASH

Contact

Neem contact op met Ontwikkelen@avans om samen aan de slag te gaan. Zie meer informatie op het tabblad 'Aanmelden' op de pagina Teamcoaching.

Laatst bijgewerkt op 7 januari 2019.