Ontwikkelen@avans

print

Inzicht in jezelf door middel van loopbaanopdrachten

Iedereen krijgt tijdens zijn werkende leven te maken met loopbaanvragen. Omdat je het beste uit jezelf wilt halen. Veranderingen in deze dynamische tijden zijn eerder regel dan uitzondering. Door regie te nemen op je eigen loopbaan, ben jij in staat om actief stappen te zetten die bij jou passen.

Ontwikkelen@avans heeft de volgende opdrachten voor jou geselecteerd waarmee je zelfstandig aan de slag kunt. Heb je na of tijdens het maken van deze opdrachten behoefte aan meer informatie of ondersteuning, neem dan contact met ons op via de button voor een oriënterend gesprek met een van onze loopbaancoaches.

Tools

Hulplijsten bij het maken van opdrachten

Trainingen en workshops

Via Ontwikkelen@avans kun je trainingen en workshops bijwonen die jou verder helpen bij het verkrijgen van persoonlijk inzicht:

Vergroot je netwerk

Een goed professioneel netwerk heeft op vele gebieden een toegevoegde waarde. Actief netwerken is belangrijk om een goed beeld te krijgen bij wat je wilt gaan doen.

Via Ontwikkelen@avans kun je jouw netwerk vergroten door gratis deel te nemen aan het premium membership van WeShareTalent. Via deze netwerkorganisatie kun je in contact komen met andere professionals. Jaarlijks organiseren zij meer dan 100 events. Lees meer op wesharetalent.com.

Meld je eenvoudig aan voor deelname aan het netwerk door een mail te sturen naar ontwikkelen@avans.nl. Vermeld als onderwerp 'Aanmelding membership WeShareTalent' en voeg je contactgegevens toe. Dan regelen wij jouw aanmelding.

Interessante boeken

We hebben enkele boeken voor je geselecteerd die wij als professional vaak gebruiken bij het ondersteunen van medewerkers in hun loopbaanvragen:  

Inspiratie

 

Laatst bijgewerkt op 24 juli 2020.