Ontwikkelen@avans

Ontwikkelen binnen Avans

 Haal het beste uit jezelf!

De missie van Avans is om te streven naar een duurzame organisatie met medewerkers en studenten die kritisch, onderzoekend, creatief en wendbaar zijn. Die multidisciplinair samenwerken, verantwoordelijkheid nemen en respect hebben voor de mens en de omgeving.

De kwaliteit van onze medewerkers is de onderscheidende factor om dit te realiseren. Avans stelt de ontwikkeling van de medewerker als een verantwoordelijke en zelfstandige professional centraal. En faciliteert dit zo optimaal mogelijk.

Avans biedt jou veel mogelijkheden en faciliteiten om je te helpen jezelf te ontwikkelen en professionaliseren. Je kunt invulling geven aan je eigen ontwikkeling door een Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP) op te stellen en dit samen met jouw leidinggevende of teamgenoten te bespreken en concretiseren.

Vanuit de cao voor het hoger beroepsonderwijs word je goed gefaciliteerd om tijd en middelen in te zetten ten behoeve van jouw ontwikkeling.

In hoofdstuk O: 'Professionalisering' van de cao kun je hierover meer lezen.

Ook jouw duurzame inzetbaarheidsuren (DI-uren) kun je goed inzetten voor je professionalisering. Hiermee werk je direct aan je eigen inzetbaarheid. In hoofdstuk M: 'Duurzame inzetbaarheid' van de cao kun je hierover meer lezen.

Lees bij Mijn HR welke regelingen je kunt inzetten voor jouw ontwikkeling.

De faciliteiten zijn er. De regie op jouw ontwikkeling ligt bij jou.

Laatst bijgewerkt op 18 januari 2019.