Ontwikkelen@avans

Marijke Romme

Marijke Romme heeft haar werk als coach / trainer / outplacementbegeleider altijd gecombineerd met een (HRM-functie) in het bedrijfsleven

Dit maakt dat zij met beide benen in de klei staat, graag praktisch werkt vanuit een grote dosis ervaring (zowel in het onderwijs als in het bedrijfsleven) met als ondergrond organisatiekunde en een gedegen coach- en trainersopleiding. Marijke vindt het belangrijk dat er een goede klik is tussen haar en de docent en er voldoende reflecterend vermogen is om middels de coaching het team of individu op een hoger plan te brengen. Marijke is NLP-master, ze studeerde aan het Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie (ITIP), volgde op de Nyenrode Business Universiteit Cultuur en Veranderkunde in organisaties en studeerde in Nijmegen Personeelsmanagement.

Methoden / specialismen

NLP

Toelichting

Marijke werkt de laatste tijd veel met bedrijven om hen te ondersteunen bij het invoeren van 'Duurzame Inzetbaarheid / Generatiebeleid' en zelforganisatie. Zij werkt het liefste met teams om hen meer vanuit de eigen verantwoordelijkheid te laten samenwerken.

Marijke werkt niet zozeer vanuit 1 methode, omdat zij meer gelooft in maatwerk. Ieder individu is uniek en vraagt om een andere manier die aansluit. Wanneer mensen werkzaam zijn in een zelforganiserend team, gelooft zij in coaching van het gehele team. Zo kan men elkaar versterken. Marijke werkt al sinds de jaren '90 voor Avans Hogeschool en andere onderwijsorganisaties. Daarnaast werkte zij als HRM-specialist bij verschillende bedrijven in het land.

Contact

Weet je nog niet goed wat je coachvraag is of wat voor soort coach je exact zoekt? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek met een adviseur van Ontwikkelen@avans. We helpen je graag.

Denk je dat je een geschikte coach hebt gevonden? Vraag dan een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek aan.

Laatst bijgewerkt op 4 januari 2019.