Ontwikkelen@avans

Rob van den Goorbergh

Loopbaancoach Avans Hogeschool

Rob is Noloc-erkend Register Loopbaanprofessional en CMI Register Loopbaancoach.

"Mensen op een andere manier naar zichzelf laten kijken. Hierdoor worden ze zich bewust van hun unieke waarde. Hiermee mobiliseert Rob zijn kandidaten om hun vermogen te verbeteren en te veranderen."

Zijn uitgangspunt is dat ieder mens waardevol is en waarde heeft op de arbeidsmarkt. Hij vindt het fijn om mensen te laten ontdekken waar hun unieke kracht ligt, samengevat in hun Talent. Op deze manier laat hij medewerkers op een andere manier naar zichzelf kijken. Hij laat medewerkers kennismaken met hun kracht, maar ook met hun valkuilen. Dit vergroot het zelfbewustzijn en zelfvertrouwen. Dit helpt enorm wanneer men actief op zoek is naar andere taken binnen je functie, een andere functie binnen Avans of zelfs een nieuwe baan buiten Avans.

In de praktijk betekent dit dat hij medewerkers  begeleid op hun bestaande werkplek of naar een nieuwe, passende werkplek bij een andere werkgever. In de trajecten brenht hij focus aan door de medewerkers  hun unieke kwaliteiten te laten benoemen, samengevat in één woord: Talent. Hierbij worden passende functies gezocht. Passend bij fysieke mogelijkheden en bij opleidings-, kennis- en ambitieniveau.

Rob op LinkedIn

Laatst bijgewerkt op 4 januari 2019.