Ontwikkelen@avans

Teamcoaching

Het zijn de teams van Avans die zelf de regie voeren over hun ontwikkeling. Daarbij is het uitgangspunt dat teamontwikkeling zo veel mogelijk geïntegreerd is in het dagelijkse werk.

Op de pagina Teamontwikkeling zijn diverse ondersteunende tools voor het team beschikbaar.

Het kan voorkomen dat er ontwikkelvraagstukken zijn waarbij het zinvol is dat er een onafhankelijke coach mee kijkt en doet. Je kunt dan contact opnemen met Ontwikkelen@avans. Meer informatie hierover vind je op het tabblad 'Aanmelden'.

Laatst bijgewerkt op 1 april 2019.

Wij werken samen met verschillende interne en externe coaches. Met de term ‘coaches’ bedoelen we ook begeleiders, experts en trainers.

Elke coach heeft zijn eigen expertise en ervaring. Onderstaand vind je een aantal interne coaches. Nog niet alle coaches met wie wij samenwerken staan hier vermeld. Binnenkort zijn alle coaches zichtbaar op deze pagina. Zie ‘Aanmelden’ voor meer informatie om aan de slag te gaan met een coach.

Interne coaches:

Laatst bijgewerkt op 15 maart 2019.

Heeft je team een ontwikkelvraagstuk waarbij het zinvol is dat er een onafhankelijke coach mee kijkt en doet? Neem contact op met Ontwikkelen@avans.nl via 088 - 525 79 99 of ontwikkelen@avans.nl. Wij brengen je in contact met de best passende coach voor je vraagstuk.

Laatst bijgewerkt op 13 december 2018.