Ontwikkelen@avans

Persoonlijke ontwikkeling

Met onze trainingen en opleidingen in het open aanbod, adviezen, coaching en trainingen en opleidingen op maat bieden we een divers ontwikkelaanbod dat past binnen verschillende fases in de loopbaan. Lees hier meer over ons aanbod.

Trainingen

Bekijk alle trainingen in het menu 'Cursussen', categorie 'Persoonlijke ontwikkeling'.

Tools

Bekijk de tools voor ICT-professionalisering, projectmatig- en agile werken in het menu 'Cursussen', categorie 'ICT'.

Coaches

Ontwikkelen@avans heeft een aantal coaches geselecteerd die jou kunnen coachen bij het vergroten van je effectiviteit als leidinggevende. Als je wilt weten welke coach het meest geschikt is voor jouw specifieke vraag, kun je je aanmelden voor een adviesgesprek bij Ontwikkelen@avans of contact met ons opnemen via 088 - 525 79 99 of ontwikkelen@avans.nl.

Als medewerker kun je bij Ontwikkelen@avans ook terecht voor individuele coaching.

Maatwerk

Je hebt een ontwikkelvraagstuk waarbij je ondersteuning zoekt. Je wilt je bijvoorbeeld als docent ontwikkelen, maar weet nog niet welke aanpak te kiezen. Je wilt met een maatwerkprogramma het niveau Engels van de academie of diensteenheid op het gewenste niveau krijgen. Of een NOA assessment training voor de academie organiseren.

Bij dit soort vraagstukken helpen we je graag met een maatwerkoplossing. Neem contact op met je HR Businesspartner of met ontwikkelen@avans via 088 - 525 79 99 of ontwikkelen@avans.nl.

Managementassistenten

Voor een aantal op maat gemaakte programma’s kun je je niet inschrijven; daar word je voor uitgenodigd:

  • development programma voor managementassistenten van academiedirecties
  • development programma voor managementassistenten van expertisecentra
Laatst bijgewerkt op 16 augustus 2019.