Ontwikkelen@avans

print

Nieuw in het aanbod van Ontwikkelen@avans: Agile en Scrum!

30 september 2019

Dit najaar start via ontwikkelen@avans een nieuw trainingsaanbod gericht op Agile werken.

Heb je altijd al meer willen weten wat Scrum is, wat SAFe inhoudt of wat een Product Owner of Scrum Master precies doet? Dan kun je je nu aanmelden voor vier nieuwe eendaagse introductietrainingen binnen Avans. Het aanbod bestaat uit:
 

De trainingen geven je op een zeer toegankelijke praktijkgerichte en interactieve wijze inzicht in de Agile begrippen om goed van start te kunnen binnen je eigen team of project. Voor elke training is plaats van 8 tot 12 personen.

Dit aanbod is speciaal ontwikkeld voor Avans door de Projectmanagement Ondersteuning (PMO) in samenwerking met Prowareness, een vooraanstaand Agile adviesorganisatie die Avans begeleidt met het Agile werken in het programma Boost-IT. Met het aanbod speelt de PMO in op de groeiende behoefte vanuit product- en ontwikkelgerichte projecten en zelforganiserende teams.

Introductiekorting

Voor de cursussen geldt een eenmalige introductiekorting. De trainingen bedragen nu € 435,- per persoon. Voor meer informatie en om je aan te melden, klik op bovenstaande links van de trainingen.  

Laatst bijgewerkt op 30 september 2019.