Ontwikkelen@avans

Meld je aan voor de training Lean Yellow Belt

13 september 2019

De Lean Yellow Belt training is een introductie in de filosofie van het Toyota Production System, die we in de westerse wereld Lean Management noemen. Het lean managementprincipe is gericht op het tegengaan van verspillingen en het verbeteren van interne processen. Hierbij dient de klant altijd als uitgangspunt. Na deze training ken je de achtergrond van de filosofie, heb je geoefend met een aantal tools en technieken, en ben je in staat deze op je eigen werk toe te passen. Verder beheers je een basis van het Lean Lexicon.

De training is voor collega's die houden van vernieuwing en verbetering en dit graag willen toepassen in de praktijk.

Ervaringen van collega's die je voor gingen:

  • "Rogier en Anita laten je op een heldere en duidelijke manier kennis maken met de basisprincipes van LEAN. Naast de interessante materie is er voldoende afwisseling in de vorm van groepsopdrachten en video's waarbij je aan het denken gezet wordt. Ze geven basistools die direct toepasbaar zijn op je werk en waar je daadwerkelijk gelijk mee aan de slag kunt. Ik word er in ieder geval erg enthousiast van en raad iedereen aan kennis te maken met LEAN."
     
  • "Toepasbaar, leerzaam. Gelijk mee aan de slag in de praktijk."


Meld je aan!

De training wordt gegeven op donderdag 28 november in Breda van 09:00 - 17:00 door Rogier Besouw.

Klik hier om je aan te melden en voor meer informatie.

Ook kun je bij vragen en meer informatie contact opnemen met ontwikkelen@avans via tel.nr 7999 of via ontwikkelen@avans.nl

Laatst bijgewerkt op 13 september 2019.