Schrijf je in voor SDG-professionalisering

15 oktober 2019

Schrijf je in voor de trainingen op het gebied van Sustainable Development Goals. Klik op de titels van de trainingen voor meer informatie en om je aan te melden voor de training.

1. INLEIDING SDG’S: WAT IS HET?

Dit leertraject is de basis als het gaat om SDG’s. Deze basis is dan ook voorwaardelijk voor het volgen van de verdiepende trajecten. In dit leertraject maak je kennis met de SDG’s en gaan we in op waarom de SDG’s relevant zijn voor jouw doceren en je studenten.

Start: januari 2020

2. SDG’S VERWERKEN IN JOUW ONDERWIJS

Het leertraject vormt een toepassingsgerichte verdieping van de SDG’s waarin je voor jezelf positie bepaalt. Je ontwikkelt een zienswijze op SDG’s en onderbouwt deze voor je eigen opleidingscontext.

Start: januari 2020

3. SDG’S: ONDERWIJS MET EEN WERELDPERSPECTIEF

Thema’s van dit leertraject zijn: Herkennen en erkennen van de relevantie voor het vakdomein. En hoe is de verhouding van SDG’s tot invalshoeken zoals ethiek en internationalisering.

Start: februari 2020

VERDER PRATEN?

Neem contact op met Kees van Kaam & Lidwien Jacobs via SDG@avans.nl.

Laatst bijgewerkt op 15 oktober 2019.