Nieuwe training voor leden Opleidingcommissies

13 november 2019

Hoe bereid je je zo goed mogelijk voor op je rol in een opleidingscommissie? Ontwikkelen@avans en het Bureau Medezeggenschapszaken bieden een nieuwe training aan, interessant voor leden van opleidingscommissies die net gestart zijn of leden die de basis-maatwerktraining nog niet hebben gevolgd. In twee dagdelen kom je alles te weten wat je nodig hebt om als OC-lid te kunnen adviseren over het bevorderen en waarborgen van de kwaliteit van de opleiding.

De training is toegankelijk voor OC-leden van elke opleiding. Nieuw is een splitsing tussen studenten – zij volgen deze training met andere studenten – en medewerkers.

Twee dagdelen

De training bestaat uit twee dagdelen. Tijdens het eerste deel wordt aandacht besteed aan het waarderen van de eigen opleiding volgens accreditatiecriteria. Ook kijk je als deelnemer welke partijen van belang zijn voor een OC om haar taak goed te kunnen uitvoeren. Aan het eind van dit dagdeel ontvang je een opdracht om mee te nemen naar jouw OC. Met hulp van het resultaat van die opdracht breng je tijdens het tweede dagdeel in kaart met welke kwaliteitsonderwerpen en op welke manier jouw OC komende tijd aan de slag gaat.

Aanmelden

Zorgen dat je het beste haalt uit je rol als OC-lid? Geef je dan uiterlijk 16 december hier op. Vraag je directie altijd akkoord voor de kosten; deze bedragen € 360,00 per persoon.

Data: 30 januari en 20 februari (2 dagdelen)

Tijd: 09.00 – 12.30 uur (docenten) / 13.30 – 17.00 uur (studenten)

Locatie: Breda

Ben je docent? Bespreek dan de mogelijkheid om deze training te volgen met je studenten die lid zijn van een opleidingscommissie!

Laatst bijgewerkt op 13 november 2019.